New version! Субота 02 Серпня 2014,
Версія: УКР РУС Моб

В Ужгороді журналісти знайомляться з новим

Опубліковано: 20 Жовтня 2010, , Пререглядів: 12140, Рубрика: , Автор: kiki4
Читайте на россійській: В Ужгороде журналисты знакомятся с новым "туристическим" переулком
В Ужгороді журналісти знайомляться з новим

В Ужгороді журналісти знайомляться з новим
Він носить просту і водночас інтригуючу біблійну назву "Гірчичне зерно". Офіційно провулок відкриється у День міста, 23 жовтня, але представникам ЗМІ його вирішили презентувати сьогодні, на "виїзному" засіданні Ужгородського прес-клубу.

Як повідомив головний архітектор розбудови провулку "Гірчичне зерно "Михайло Колодко, від так би мовити закладення "першої цеглини" до нинішнього вигляду провулку минуло менше року, хоча його задум і "визрівав" кілька років.
У ці хвилини після "сидячої" прес-конференції у першому в Ужгороді сімейному ресторані "Gemini" із дитячим залом, дитячою вбиральнею та пеленальним столиком журналісти знайомляться із торговельними закладами, що розмістилися у провулку.
"Гірчичне зерно", власне, є пасажем, який з'єднав між собою вулиці Фединця і Корятовича. Архітектурне рішення провулку, спроектоване вже згадуваним Михайлом Колодком, виконане у єдиному старовинному стилі, притаманному Ужгороду 30-х років та здійснене у спільній кавово-охрово-зеленій колірній гамі. Тепле вечірнє освітлення, створене ліхтарями у старовинному стилі, затишні тераси та спеціально виділена площа із розбірною сценою дозволяють допізна проводити тут міські мистецькі і культурні заходи, як-от бардівські концерти камерного типу, дитячі конкурси, караоке, виставки та інші атракції, які цікаво буде відвідувати всією родиною. Адже гасло нового для міста провулку - "Є вічні цінності".

В Ужгороді журналісти знайомляться з новим

Копіювання матеріалів дозволяється лише за умови розміщення гіперпосилання
http://uzhgorod-ua.com/view_post.php?id=418
Метки: Ужгород, туризм, провулок, Суспільство, магазин, Закарпаття, бізнес,
Поділіться статтею:
Фото до статті:
Комментарі:
Для надсилання комментарів потрібно
використовуючи свій пароль та логін, або використавши соціальну мережу.
Останні новини